INPAK - 21. mednarodni sejem embalaže, tehnike pakiranja in logistike


Termin sejma: 25. - 30. avgust 2018

 

INPAK, 21. Mednarodni, bienalni sejem embalaže, tehnike pakiranja in logistike, vam ponuja izjemno priložnost za srečanje s ciljnimi poslovnimi partnerji ter nagovor najširše množice končnih uporabnikov. Organiziramo ga istočasno s 56. mednarodnim kmetijsko-živilskim sejmom AGRA, ki ga obišče 120.000 mednarodnih obiskovalcev. To vam omogoča, da neposredno nagovorite tudi svoje potencialne odjemalce s področja kmetijstva, živilske predelave in ponudbe prehrane.

Vabimo vas, da na sejmu INPAK ponudite inovativnost in preizkušeno kakovost na področju embalaže, materialov, strojev, opreme ter sistemov označevanja. Predstavite možnosti za večjo storilnost in prihranke na področju skladiščenja, transporta in logistike. Izpostavite pomen tržnega komuniciranja ter opreme prodajnih mest. Tu pa je seveda še ravnanje z embalažo in odpadno embalažo. Dokažite, da ste vodilni na svojem področju, saj upoštevate trajnostna načela in celoten življenjski ciklus embalaže.

Za doseganje vaših poslovnih ciljev vam so vam voljo razstavni prostori na frekventnih lokacijah ter odlično opremljene konferenčne dvorane za povabilo zaključenim skupinam. 

Pred sejmom INPAK bo potekalo prestižno ocenjevanje Slovenski oskar za embalažo. Sodelujoči izdelki bodo predstavljeni na posebni sejemski razstavi, ki bo dodana vrednost k vašemu ugledu in sejemskemu nastopu. 

Zapakirajte posel na praktičen in inovativen način na sejmu INPAK, na stičišču štirih držav v Gornji Radgoni!

 

Zlozenka A4 INPAK 2018 spletjpg Page1

Prospekt INPAK

 

 

 

Spletna stran uporablja piškotke.

Z uporabo spletne strani se strinjate tudi z uporabo piškotkov.

Se strinjam