11. Mednarodni sejem lovstva in ribištva


Termin sejma: 12. - 14. april 2019

 

 

Partnerji sejma:

lzs    rzs mali    banner sejem lov ribolov   logotip II jpg   Logo Racoon

  Ribolov    
potnik web                        

 

 

 

V NARAVI MEDNARODNEGA SODELOVANJA

Vabimo vas k uspešnemu in prijetnemu sodelovanju na Mednarodnem sejmu lovstva in ribištva, ki povezuje naravno in poslovno regijo Slovenije, Avstrije, Hrvaške in Madžarske.
Gornja Radgona bo od petka 12. do nedelje 14. aprila 2019 množično srečevališče lovcev in drugih ljubiteljev narave, ki tradicionalno obiščejo svoj največji, bienalni sejemski praznik.

Privabile jih bodo predstavitve novosti in pestra prodajna ponudba opreme za lovstvo, kinologijo in ribištvo, oblačila in obutev, terenska vozila in izdelki za preživljanje prostega časa ter preživetje v naravi.

Tehtni razlogi za druženje s plemenitim poslanstvom bodo strokovne predstavitve najpomembnejših slovenskih in mednarodnih stanovskih lovskih, ribiških, kinoloških, gozdarskih in naravovarstvenih organizacij.

V radoživi festival medsebojnega prijateljstva in prijateljevanja z neokrnjenim okoljem bodo razstavljavce in obiskovalce sejma povezali številni stanovski, družabni, tekmovalni, zabavni in kulinarični dogodki.

Pestremu lovskemu dogajanju pa bo dodal žive predstavitve naravne rekreacije, wellnessa, prehrane in trajnostnega turizma tudi sočasni mednarodni sejem aktivnosti in oddiha v naravi NATURO.

Sodelovanje je v vaši naravi, zato prijazno vabljeni na Mednarodni sejem lovstva in ribištva v Gornji Radgoni!  

 

Spletna stran uporablja piškotke.

Z uporabo spletne strani se strinjate tudi z uporabo piškotkov.

Se strinjam