4. Mednarodni sejem aktivnosti in oddiha v naravi


 Termin sejma: 21. - 23. 4. 2017

 

 

Partnerji sejma

 logo TZS   PZS znak Napis desno    Naturo 2   i feel slovenia  
                 
Sz   pomurje   ZTKS    logoveliki    MestoSejmovInPenine

 

 

 

V Mednarodnem letu trajnostnega turizma za razvoj vas vabimo v Gornjo Radgono k sodelovanju na 4. mednarodnem sejmu aktivnosti in oddiha v naravi NATURO. NATURO bo na turističnem stičišču štirih držav nagovoril ljubitelje narave z zamislimi, opremo, znanjem in napotki za preživljanje prostega časa v neokrnjenem okolju in z naravo. 

Na živ, živahen in neposreden način jim bo predstavil zelene destinacije, kjer so največje turistične zanimivosti flora, favna in kulturna dediščina. Ponudil jim bo pohodniške potepe, planinske ture, taborjenje, ježo konjev, rekreativne in adrenalinske športe v naravi, razvajanje v naravnih zdraviliščih, wellnessu, na turističnih kmetijah in pri ponudnikih regionalne kulinarike. Navduševal bo z živimi predstavitvami dejavnosti v naravi in na prizoriščih za naravno rekreacijo. S prikazi alternativnih in starodavnih praks zdravilstva bo pripomogel k odkrivanju narave in boljšega počutja tudi v domu in v sebi. 

Sočasno bo potekal tudi jubilejni 10. mednarodni sejem lovstva in ribištva, ki bo sejem NATURO povezal z drugimi oblikami druženja z naravo. Kot vse pomembnejši del trajnostnega turizma pa bo sejem NATURO popestrila tudi predstavitev skrbi za tehnično dediščino, delavnice tradicionalnih domačih obrti ter Razstava starodobnih vozil “AVTO-MOTO KLASIKA”. 

Vabimo vas, da se številnim ciljnim obiskovalcem sejma NATURO predstavite kot nepogrešljiv ponudnik izdelkov in storitev trajnostnega turizma in dejavnosti v naravi. Naj vaša poslovna natura zabeleži nove uspehe v letu in terminu trajnostnega turizma, na naravnem križišču Slovenije, Avstrije, Hrvaške, Madžarske in širše evropske regije, v Gornji Radgoni od petka 21. do nedelje
23. aprila 2017.

Vljudno vabljeni!

 

TEŽIŠČA

  • mednarodno leto trajnostnega turizma za razvoj
  • zelene turistične destinacije
  • gibanje v različnih starostnih obdobjih
  • zdrava in uravnotežena prehrana

 

Zlozenka A4 Naturo spletjpg Page1 

Prospekt NATURO (PDF)

 

 AKTUALNO

 

TRŽNICE - Prijavnica za sodelovanje na sejmu MEDICAL in NATUROrijavnica za sodelovanje na sejmu MEDICAL in NATURO

 

 

 

Spletna stran uporablja piškotke.

Z uporabo spletne strani se strinjate tudi z uporabo piškotkov.

Se strinjam