O ocenjevanju

 

Spoštovani,

v več kot štirih desetletjih je Pomurski sejem s prestižnim strokovnim ocenjevanjem zapisal na zemljevid sveta sodelujoče vinarje in celotno regijo kot pomembno butično proizvajalko vin.

Vabimo vas, da v slovenski in pestri mednarodni konkurenci dokažete vrhunsko kakovost tudi v letu 2016, ki ga bo zaznamoval odličen aktualni vinski letnik.

Pri organizaciji in izvedbi ocenjevanja upoštevamo najnovejše svetovne vinske trende in spoznanja. V strokovne komisije vključujemo enologe z bogatimi mednarodnimi izkušnjami ter dobrim poznavanjem vin in posebnosti regij, iz katerih prihajajo.

Ugled vas in vaših vin gre z roko v roki s pomenom blagovne znamke Vino Slovenija. Razširjali ga bomo z objavo kataloga rezultatov ter s svečano razglasitvijo in podelitvijo nagrad na Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA, ki je najpomembnejši tovrstni sejem v tem delu Evrope.

Vaše uspehe bomo promovirali z različnimi tematskimi dogodki, prek dobro obiskanih spletnih strani in s pomočjo množičnih medijev.

Medalje iz ocenjevanja Vino Slovenija, s katerimi lahko obeležujete svoje steklenice, so odlično tržno orodje v vinotekah, gostinskih lokalih in trgovinah.

Vabimo vas, da zaupate mednarodno priznanim enologom v potrditev kakovost svojih vin in jim zvišate tržno vrednost z zasluženimi priznanji.

 

Veselimo se vaših uspehov!

 

 

kozarci

Spletna stran uporablja piškotke.

Z uporabo spletne strani se strinjate tudi z uporabo piškotkov.

Se strinjam