Mednarodno ocenjevanje mleka in mlečnih izdelkov


 

O ocenjevanju:

Nekaj pomembnih razlogov zakaj vas vabimo na ocenjevanje mleka in mlečnih izdelkov

 

Povečajte prodajo svojih izdelkov in dvignite ugled svoje blagovne znamke!

Ocenjevanje mleka in mlečnih izdelkov v okviru sejma AGRA je največje in najbolj vplivno mednarodno ocenjevanje v Sloveniji.

 

Medalja AGRA je potrditev vrhunske kakovosti vaših izdelkov.

Blagovna znamka AGRA je sinonim kakovosti in se vse bolj uveljavlja na prodajnih policah.

 

Prejete medalje na ocenjevanju so odlično tržno orodje.

Grafične predloge medalj lahko učinkovito uporabite na izdelkih, kartonih, v medijih, brošurah ...

 

Pridobite objektivno potrditev svoje odličnosti s strani domačih in mednarodnih vrhunskih ocenjevalcev!

Priznani domači in mednarodni ocenjevalci zagotavljajo objektivno oceno vaših izdelkov.

 

Mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA s podelitvijo medalj vam omogoča najširšo promocijo.

Sejem AGRA je odlična priložnost za promocijo nagrajenih izdelkov. Medalje se svečano podeljujejo v času sejma AGRA, kar vam zagotavlja najširšo medijsko pozornost. O najvišjih priznanjih poročajo ugledni strokovni in množični mediji. Rezultati so objavljeni tudi v tiskanem in spletnem katalogu.

 

KLJUČNI DATUMI ZA POTRDITEV KAKOVOSTI

31. marec : rok za prijavo vzorcev na ocenjevanje

29. maj: rok za dostavo vzorcev na naslov Pomurskega sejma d.d., Gornja Radgona

30. maj - 2. junij: ocenjevanje mleka in mlečnih izdelkov na Pomurskem sejmu d.d., Gornja Radgona

26. – 31. avgust: predstavitev in promocija ocenjenih izdelkov na sejmu AGRA

28. avgust: Dan živilcev, slavnostna razglasitev rezultatov in podelitev priznanj ocenjevanja mleka in mlečnih izdelkov

 

Interaktivna prijavnica - Ocenjevanje mleka in mlečnih izdelkov

Izvleček iz pravilnika

 

Za vse dodatne informacije vam je z veseljem na voljo:

 

Boris Nicolas Erjavec
tel. 02/ 5642 115
boris.erjavec@pomurski-sejem.si

 

 

Spletna stran uporablja piškotke.

Z uporabo spletne strani se strinjate tudi z uporabo piškotkov.

Se strinjam